in Leeuw-Saint-Pierre VERHUIZINGEN VAN DER SMISSEN IS VERHUISBEDRIJF VOOR PARTICULIEREN & BEDRIJVEN MET EEN GOEDE REPUTATIE EN ERVAREN, VRIENDELIJKE MEDEWERKERS

Verhuizingen in Leeuw-Saint-Pierre met Van Der Smissen lopen altijd gesmeerd want VDS staat gekend als een correct familiebedrijf dat ervaring heeft met alle types verhuisopdrachten. Bij VDS stelt uzelf uw verhuispakket samen: ofwel met een minimumploeg van 2 personen, ofwel met 4 of nog meer. Ook voor inpakken, demonteren en ander voorbereidend werk kunnen onze medewerkers ingezet worden. Inpakmaterialen als verhuisdozen, noppenfolie, tape, kleerhangers, speciale beschermdekens en dergelijke meer houden we steeds ter beschikking. Voor de verhuizingen te Leeuw-Saint-Pierre staan maar liefst 4 verhuiswagens klaar, met capaciteit aangepast aan de omvang van uw inboedel. Alsook hebben we 8 verschillende verhuisliften, naargelang over welke verdieping het gaat. Ga naar onze verhuistips, reserveer uw verhuisdatum tijdig op ons contactformulier of via telefoon en vergeet niet uw verhuizing aan te geven bij de Leeuw-Saint-Pierre.

VERHUIZINGEN V.D.S. HEEFT INTUSSEN 25 JAAR ERVARING MET ALLE OPDRACHTEN NATIONALE & INTERNATIONALE VERHUIZINGEN

V.D.S. doet verhuizingen te Leeuw-Saint-Pierre naar alle bestemmingen in België of het buitenland. Onze specialiteiten zijn ondertussen zeer divers.

  • Klassieke verhuizingen in Leeuw-Saint-Pierre van woning naar woning.
  • Verhuizingen te Leeuw-Saint-Pierre van woning naar appartement of omgekeerd,  eventueel met meubellift.
  • Verhuizingen te Leeuw-Saint-Pierre van appartement naar appartement.
  • Seniorenverhuizingen te Leeuw-Saint-Pierre van woning of appartement naar serviceflat of woonzorgcentrum.
  • Kantoorverhuizingen te Leeuw-Saint-Pierre van kantoor naar kantoor.
  • Bedrijfsverhuizingen te Leeuw-Saint-Pierre van bedrijf of bedrijvencentrum naar bedrijf.

VERHUIZINGEN IS HET VERUIT VOORDELIGST OM TE WERKEN MET EEN VERHUISBEDRIJF UIT DE EIGEN REGIO

Verhuizingen te Leeuw-Saint-Pierre  gebeuren best door een lokale speler want dan liggen de personeels- en verplaatsingskosten een pak lager. Ook kent een verhuisbedrijf uit eigen streek beter de plaatselijke regelgeving, de specifieke verkeerssituatie, de gewoonten enz. Verhuizingen V.D.S. opteert ervoor de actieradius te beperken tot Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en een aangrenzend deel van Oost-Vlaanderen. Voor een voordelige en prima georganiseerde verhuizing in Leeuw-Saint-Pierre kies je voor verhuisbedrijf Van Der Smissen. De meest voorkomende bewegingen zijn:
  • Verhuizing tussen Leeuw-Saint-Pierre en een andere gemeente in Brabant of vv.
  • Verhuizing tussen Leeuw-Saint-Pierre en een gemeente in Oost-Vlaanderen of vv.
  • Verhuizing tussen Leeuw-Saint-Pierre en de kust.
  • Verhuizing tussen Leeuw-Saint-Pierre en het buitenland.