Voor Brabant-Wallon verhuisfirma Van Der Smissen verhuist u van woning naar woning, van woning naar appartement of omgekeerd, van woning naar seniorie, van kantoor naar kantoor

Verhuisfirma voor Brabant-Wallon Van Der Smissen of kortweg VDS is een familiebedrijf met reeds vele kilometers op de teller. Deze verhuizers worden geleid door Bart Van Der Smissen en hebben dagelijks gevarieerde ervaring met particuliere verhuizingen, appartementsverhuizingen, bedrijfsverhuizingen uit of naar Brabant, Oost-Vlaanderen (regio Ninove – Aalst – Dendermonde), Brussel maar eveneens Waals-Brabant (Tubeke – Waterloo – Terhulpen).

Verhuisfirma voor Brabant-Wallon Van Der Smissen staat garant voor een snelle en correcte service tegen een scherpe prijs. Uit de verhuisservice stelt de klant zélf zijn pakket samen. Er is keuze uit 4 types verhuiswagens met 2 of meer helpers, daarnaast 8 soorten verhuisliften, verhuisdozen en andere inpakmaterialen, demontage en montage van meubilair of grote stukken, parkeerborden, vergunningsaanvragen, tijdelijke meubelopslag,

Onze troeven

Scherpe prijs

Snelle service

Stel zelf je pakket samen

Verhuisliften en verhuiswagens

Meubelopslag

Verhuisfirma voor Brabant-Wallon Van Der Smissen aanvaardt ook moeilijke verhuisopdrachten

Verhuisfirma Van Der Smissen mag worden gecontacteerd voor alle opdrachten, ook moeilijke. Zware en waardevolle stukken zoals piano’s, brandkoffers, kachels, antiek, kunstwerken, wasmachines, koelkasten, wandmeubilair, hoeksalons, grote tafels, zwaar tuingerief, breekbare ornamenten: alles kan worden opgelost dankzij aangepast materiaal en veel ervaring. Verhuisfirma Van Der Smissen beschikt over meerdere liften die tot verdieping 19 gaan. Voor Brabant-Wallon verhuisfirma Van Der Smissen uw allerbeste partner: we zijn van de streek en erg ervaren, hebben goed materiaal, geschikt personeel dat klantvriendelijk is en de voorzichtigheid hoog in het vaandel draagt, zijn correct bij het afrekenen.

Verhuisfirma voor Brabant-Wallon VDS werkt voor particulieren en bedrijven

Voor de regio Brabant-Wallon werkt verhuisfirma Van Der Smissen zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Bedrijfsverhuizingen en kantoorverhuizingen zijn in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen een belangrijke markt voor ons. Ook in dit segment zijn we dan ook bijzonder competitief in prijs, beschikbaarheid en service. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

Meubelbewaring Depot

Poverstraat 132

1731 Asse (Relegem)

Kantoor Opwijk

Klei 182

1745 Opwijk